Skip to main content

Ontwikkel een React Native app

Als je een app bouwt, wil je dat die zoveel mogelijk mensen aanspreekt. Daarvoor is een positieve ervaring op verschillende apparaten en platformen vereist. Tegelijkertijd wil je het wiel niet steeds opnieuw uitvinden. Jij wilt dat jouw app zo efficiënt en flexibel mogelijk is. Met een React Native app zorg je voor ijzersterke prestaties op ieder platform.

Meer informatie aanvragen
Afbeelding van de app Scheduled
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Wij bouwen jouw krachtige React Native app

React Native geeft je de mogelijkheid apps te ontwikkelen voor zowel iOS als Android. Dat heeft veel voordelen. Het grootste pluspunt: het kost minder tijd en geld. Samen met jou maakt Brthrs één sterk concept voor jouw smartphone-app. Vervolgens ontwikkelen wij het concept in React Native. Dat leidt tot een app die draait op ieder apparaat en platform.

Het is belangrijk dat een smartphone-app jouw organisatie versterkt. Bijvoorbeeld door jouw sales-mensen toegang te geven tot het CRM op hun telefoon. Of door content beter beschikbaar te maken voor je publiek, door push notifications. Door belangrijke bedrijfsprocessen uit te breiden naar een gebruiksvriendelijke React Native app, krijgt jouw organisatie en boost. Brthrs helpt je daar graag bij.

Wij ontwikkelen jouw app met de juiste mix van strategie, techniek en design. Door onze ervaring staat jouw app als een huis. Op welke device dan ook.

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firbase, Amazon AWS

Web Apps

Geen tijd of budget om een native of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing kun je jouw app op een snelle en voordelige manier geschikt maken voor alle smartphones.

De beste app voor jouw business

Wij combineren onze ervaring in React Native met een brede kennis over integraties, zoals koppelingen met WordPress en Microsoft Dynamics. Voor een app op maat onderzoeken we eerst de behoeften en wensen van jouw business. Zo maakt Brthrs een app die jouw organisatie een boost geeft.

Een goede app doet wat jouw gebruikers verwachten, maar moet hun verwachtingen ook overtreffen. Gestroomlijnde functionaliteiten zijn voor ons net zo belangrijk als visuele pracht en praal. Een positieve gebruikerservaring draagt immers bij aan betrokkenheid en naamsbekendheid.

Overzichtsscherm van de stopcoach app

Zo ontwikkelen wij jouw React Native app

Strategie

Samen met jou kijken we naar de markt en jouw product. Hoe maak jij jouw doelgroep blij? Door die vraag te beantwoorden, creëren we een effectieve strategie, waarmee jouw organisatie de groei verder inzet.

Design

Een app moet op ieder platform vertrouwd aanvoelen. Daarvoor is de juiste stijl belangrijk. Maar een knop moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook op de goede plek staan. De juiste UI en UX vormen de basis van jouw React Native app.

Ontwikkeling

Met een passende strategie en een aansprekend design ontwikkelen wij jouw app in React Native. Wij werken in korte sprints, waarbij we je voortdurend op de hoogte houden. Op die manier voldoet jouw app uiteindelijk precies aan de wensen van jouw organisatie.

Groei

Na de ontwikkelfase kun je de groei inzetten met jouw nieuwe React Native app. Door constante monitoring, analyses en A/B testen bewaken we de kwaliteit. Wij optimaliseren waar en wanneer dat nodig is.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen