Skip to main content

App ontwikkelen: Native vs Hybride

Een app die op meerdere platformen uit de voeten kan is een hybride app. Brthrs Agency ontwikkelt graag jouw native of hybride app.

Native of hybride app

Bij de ontwikkeling van een app moet je kiezen of je jouw app voor één of meerdere platformen wilt ontwikkelen. Een app die geschikt is voor één platform (meestal iOS of Android) is een native app. Een app die op meerdere platformen uit de voeten kan is een hybride app. Een hybride app ontwikkelen lijkt de meest logische keuze, omdat deze direct geschikt wordt gemaakt voor alle platformen. Dat hoeft echter niet altijd de juiste beslissing te zijn. Misschien zijn jouw potentiële gebruikers vooral actief op één platform, of zijn voor jouw app specifieke eigenschappen vereist die maar op één platform mogelijk zijn. Dit hangt allemaal af van het doel en het verhaal dat je met jouw app wilt vertellen.

twee iphones met daarop de app stopcoach en de app geweldige wijk
Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs

Brthrs agency helpt je graag met kiezen.

Weet je niet zeker of je voor een hybride app of een native app moet kiezen? Wij helpen je graag, door uitgebreid onderzoek te doen naar jouw specifieke situatie. Stuur ons een bericht of kom gerust langs op ons kantoor in Utrecht!

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen