Skip to main content

Ontwikkel een app met AI en Machine Learning

Verbeter jouw belangrijkste bedrijfsprocessen en diensten met AI en Machine Learning. Brthrs integreert deze moderne technieken naadloos in een smartphone-app. Wij bedenken de juiste strategie en helpen jouw organisatie écht verder. Een moderne app geeft jouw business een boost.

Afbeelding van de app Scheduled
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Wij maken jouw moderne app

De kans is groot dat jij binnen jouw organisatie al een platform gebruikt om bedrijfsprocessen en diensten te vereenvoudigen. Denk aan een ERP, CRM, of een CMS als WordPress. Automatiseer processen verder met AI en Machine Learning. Dat levert meer tijdswinst en werkplezier op, en het is minder foutgevoelig. Dat leidt tot een hogere klanttevredenheid.

Brthrs helpt je graag om functionaliteiten van jouw platform uit te breiden naar een nuttige app. Denk aan geautomatiseerd voorraadbeheer of een chatbot die klantverzoeken oppakt. Voordat we beginnen met ontwikkelen is een goed concept nodig. Wij onderzoeken de behoeftes, en welke processen en diensten zich uitstekend lenen voor een app.

De apps van Brthrs blinken niet alleen visueel, maar ook functioneel uit. Een positieve gebruikerservaring voor medewerkers en klanten versterkt jouw organisatie.

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige Native iOS en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firbase, Amazon AWS

Web Apps

Geen tijd of budget om een native of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing kun je jouw app op een snelle en voordelige manier geschikt maken voor alle smartphones.

Zo ontwikkelen wij jouw AI en Machine Learning app

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw platform, en welke functionaliteiten het beste in een app passen. Hoe werken jouw medewerkers het prettigst? Met de juiste strategie groeit jouw business verder.

Design

Een passende UI en UX zijn essentieel voor jouw app. Wij zorgen dat de app vertrouwd aanvoelt voor jouw team, met een passende huisstijl. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan.

Ontwikkeling

De strategie en het design van jouw app worden realiteit in de ontwikkelfase. Met de nieuwste technologie, en door te werken in sprints, zorgen we dat jouw app volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet.

Groei

Zet de groei in met jouw nieuwe smartphone-app. Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen