Skip to main content

REST of SOAP API app ontwikkelen

Hoe mooi zou het zijn om de krachtige functionaliteiten van jouw ERP of CMS uit te breiden naar mobile? Brthrs maakt dit mogelijk. Door de REST of SOAP API te gebruiken, integreren wij jouw processen en diensten gemakkelijk en snel in een app.

Offerte aanvragen
Iphone met scherm van Geweldige wijk app

Wij ontwikkelen jouw krachtige app

Grote kans dat jouw marketing-team een CMS, zoals WordPress, gebruikt voor het plaatsen van pagina’s, blogs of nieuws. Door een REST of SOAP API in te zetten kun je belangrijke informatie gemakkelijk integreren in een app. Dat levert je een extra kanaal op om je publiek te bereiken, en het draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van push-notificaties als je een nieuw bericht plaatst.

Om jouw app succesvol te maken, onderzoeken we eerst welke onderdelen van jouw platform wel of niet in een app passen. Daarom gaan wij samen met jou zitten om de juiste strategie op te zetten. Daarnaast maken we het beste ontwerp voor jouw app.

Brthrs ontwikkelt een app voor jouw business

Wij zijn volop op de hoogte van de mogelijkheden van de REST en SOAP API. Op basis van jouw behoeften en wensen bekijken we welke koppeling we gebruiken. Over het algemeen geldt dat REST eenvoudiger te implementeren is dan SOAP, maar dat verschilt per organisatie.

Het belangrijkste doel is dat de app gemakkelijk gebruikt kan worden door jouw klanten of medewerkers. Daarom besteden we niet alleen veel aandacht aan de juiste techniek en het beste design, maar zorgen we ook dat de app functioneel uitblinkt. Een goede app doet niet alleen wat jouw gebruikers verwachten, maar moet die verwachtingen overtreffen. Op die manier zet je jouw organisatie écht op de kaart.

Overzichtsscherm van de stopcoach app

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige native iOS app en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS Amplify

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Zo ontwikkelen wij jouw app met REST of SOAP API

Strategie

Wij kijken met jou naar jouw omgeving en welke functionaliteiten het beste in een app passen. Waar zit jouw doelgroep het meest op te wachten? Met de juiste strategie groeit jouw business verder.

Design

Een passende UI en UX zijn essentieel voor jouw app. Een knop moet niet alleen mooi zijn, maar ook op de juiste plek staan. Wij zorgen dat de app vertrouwd aanvoelt voor jouw gebruikers, met een passende huisstijl.

Ontwikkeling

De strategie en het design van jouw app worden werkelijkheid in de ontwikkelfase. Door te werken in sprints zorgen we dat jouw app volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet. Daarbij zetten we de nieuwste technologie in.

Groei

Zet de groei in met jouw nieuwe app. Wij houden een vinger aan de pols door te monitoren, analyseren en A/B testen. Zo bewaken we de kwaliteit voortdurend, en optimaliseren waar nodig.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Ga naar de inhoud