Skip to main content

Hybride app ontwikkelen

Het is tijdrovend en duur om een app geschikt te maken voor elk platform. Daarom biedt een hybride app, die op alle devices en platformen uit de voeten kan, uitkomst. Brthrs helpt graag om de succeselementen van jouw organisatie te verwerken in een app. Geef jouw organisatie een boost!

Offerte aanvragen
Externe link naar de Scheduled Moments app in de Apple App Store. Foto van de Moments app in een hand.

Brthrs maakt jouw hybride app op maat

Een hybride app is snel en voordelig te ontwikkelen op elk platform en apparaat, bijvoorbeeld met React Native. Uiteraard heb je dan wel een succesvolle strategie nodig. Of je nu een bedrijfsproces in een app wilt verwerken, of de belangrijkste informatie van jouw website wil weergeven: Brthrs helpt je graag. Met een app heb je een extra kanaal om jouw klanten te bereiken.

Het belangrijkste doel van een hybride app is dat het jouw organisatie versterkt. Bijvoorbeeld door sales-mensen toegang te geven tot het CRM op hun telefoon, of content beter beschikbaar te maken voor je publiek met push notifications. Geef jouw organisatie een boost door sleutelprocessen uit te breiden naar een gebruiksvriendelijke app. Brthrs heeft de kennis en ervaring om je hierbij te helpen.

Wij ontwikkelen jouw app met de juiste mix van strategie, techniek en design. Door onze ervaring staat de hybride app als een huis: op welke device dan ook.

Foto van Reinoud en Romana aan het werk op het kantoor van Brthrs

Native iOS & Android Apps

We ontwikkelen hoogwaardige native iOS app en Android apps, met alle voordelen die native biedt: snelheid, een goede user-experience en een pixel-perfect design.

iOS Development: Swift, Objective-C

Android Development: Kotlin, Java

Hybride Apps

Wanneer je jouw product of service wilt laten werken op meerdere systemen, kunnen we een hybride app voor je bouwen. Met deze technologie bespaar je tijd en geld.

Hybride Development: React Native, Firebase, Amazon AWS Amplify

Web Apps

Een webapplicatie is de ideale keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een web-gebaseerde oplossing boven het ontwikkelen van een traditionele mobiele app. Deze benadering stelt je in staat om een breder publiek te bereiken zonder de noodzaak voor gebruikers om iets te downloaden of installeren. Met een webapp kun je effectief een app-achtige ervaring bieden, geoptimaliseerd voor alle smartphones, terwijl je profiteert van de voordelen van webtechnologieën.

Development: React en Vue.JS

Zo ontwikkelen wij jouw hybride app

Strategie

Samen met jou kijken we naar de markt en jouw product. Hoe maak jij jouw doelgroep blij? Door die vraag te beantwoorden, creëren we een effectieve strategie, waarmee jouw organisatie de groei verder inzet.

Design

Een hybride app moet op ieder apparaat vertrouwd aanvoelen. Daarvoor is de juiste stijl belangrijk. Maar een knop moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook op de goede plek staan. De juiste UI en UX vormen de basis van jouw app.

Ontwikkeling

Met een passende strategie en een aansprekend design ontwikkelen wij jouw hybride app. Wij werken in korte sprints, waarbij we je voortdurend op de hoogte houden. Op die manier voldoet jouw app precies aan de wensen van jouw organisatie.

Groei

Na de ontwikkelfase kun je de groei inzetten met jouw nieuwe hybride app. Door constante monitoring, analyses en A/B testen bewaken we de kwaliteit. Wij optimaliseren waar en wanneer dat nodig is.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Robert en het Brthrs team horen het graag!

WhatsApp ons
Ga naar de inhoud