Web app ontwikkelen

Geen tijd of budget om een native app of hybride app te ontwikkelen? Een web app biedt uitkomst. Met deze oplossing kun je jouw app op een snelle en voordelige manier geschikt maken voor alle smartphones. Brthrs Agency helpt je graag om een web app te ontwikkelen.

Een web app ontwikkelen op maat

Een web app is eigenlijk een mobiele website. Daardoor kunnen wij bij de ontwikkeling direct rekening houden met elk platform. Het is niet mogelijk om een web app uit te brengen in de app stores, maar daarom hoef je ook niet te wachten op goedkeuring van deze stores. Deze twee factoren maken de app veel sneller en voordeliger te ontwikkelen. Ook is content eenvoudiger aan te passen.

Brthrs Agency weet door zijn jarenlange ervaring alles van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van web apps. Wij maken je web app graag op maat. Dat begint met het vaststellen van een duidelijk doel en verhaal voor je project, om daarna een ontwerp te maken dat aansluit bij dit concept. Daarna zorgen wij voor de oplevering van jouw web app.

Wij ontwikkelen jouw web app ook voor andere platformen

Zijn er meer specifieke functionaliteiten vereist voor jouw app? Dan is het wellicht beter om een hybride app of native app voor iOS of Android te ontwikkelen. Wij denken graag mee over de passende keuze voor jouw bedrijf of project. Stuur ons een bericht, of kom langs op ons kantoor in Utrecht!

Skip to content