Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie toepassen op een digitale oplossing ligt gevoelsmatig ver weg. Veel bedrijven denken dat zij deze technieken niet kunnen toepassen aangezien zij niet de kennis en/of budget voor handen hebben om dit te ontwikkelen. Echter is dat een onjuiste gedachte.

Toepassen van kunstmatige intelligentie

Brthrs Agency heeft door jarenlange ervaring alle middelen in huis om kunstmatige intelligentie toe te passen op jouw digitale product of idee. Google, Amazon, IBM en Microsoft zijn grote spelers op het gebied van kunstmatige intelligentie en stellen deze toolset ook beschikbaar voor ontwikkelaars. Bedrijven hebben vaak diepgaande kennis over onderwerpen waarin zij acteren. Door deze kennis te combineren met deze toolsets is de drempel afgelopen jaren lager geworden om kunstmatige intelligentie toe te passen.

Content en kennis is key

Zoals je waarschijnlijk wel vaker hebt gehoord is ook hier het hebben van goede content en kennis van groot belang. Wij werken bijvoorbeeld regelmatig samen met trainingsbureaus. Deze trainingsbureaus hebben vaak een schat aan kennis en jarenlange ervaring in huis over een bepaald onderwerp.

Denk hier bijvoorbeeld aan het meten van gedrag, deze kennis en modellen zijn van essentieel belang als je door middel van kunstmatige intelligentie conclusies wilt trekken uit bepaalde data.

De mogelijkheden voor bijvoorbeeld assessments, onboardingprogramma’s, trainingen en sollicitatietrajecten zijn eindeloos.

Enkele voorbeelden:

  • Wij kunnen sentiment meten in video en audio en hier analyses aan koppelen
  • Wij kunnen van audio geschreven tekst maken en hier analyses aan koppelen
  • Wij kunnen eigenschappen classificeren in video en afbeeldingen
  • Wij kunnen teksten vanuit audio en video makkelijk vertalen naar honderden talen

Wij geven graag advies over welke keuze voor jouw project het beste is. Stuur ons een bericht, of kom eens lang op ons kantoor in Utrecht!

Skip to content