Skip to main content

Wij zijn jouw App Ontwikkelaar

Apps worden op steeds grotere schaal toegepast. Wij ontwikkelen apps om uw klanten van gebruiksgemak te voorzien, uw bedrijfsvoering te automatiseren maar bijvoorbeeld data beschikbaar te maken voor alle medewerkers van uw bedrijf.

WhatsApp ons
Afbeelding van de app Scheduled

Waarom een app op maat bij ons?

Brthrs heeft jaren ervaring in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van apps. Of u nu op zoek bent naar een programma op maat dat intern gebruikt kan worden om de werkzaamheden van uw personeel bij te houden, een app om de routes van chauffeurs te registreren of misschien een idee heeft voor een nieuwe app die uw in de markt wil zetten, wij hebben de kennis en ervaring om dit tot een goed eindresultaat te brengen.

Door de inbreng van ons team, met kwaliteiten op verschillende vlakken, kunnen we u een unieke app leveren van zowel visueel, als functioneel hoge kwaliteit.

Ontwerp op maat

Om te zorgen dat de app aansluit op uw behoeften en wensen, zal de app speciaal voor uw ontworpen worden. Dit zorgt voor een uniek eindresultaat.

Native, Web of Hybride

Afhankelijk van het doel, van uw te ontwikkelen app, maken wij in overleg met u een keuze voor het ontwikkelen van een app, een web app of een hybride app. Een native app is platformafhankelijk en bijvoorbeeld specifiek gemaakt voor het gebruik op een iOS toestel. Een webapp is een app in de vorm van een website. Een hybride app is een combinatie tussen een native app en een webapp.

Apple, Google & Windows

Naast de ontwikkeling van uw op maat ontwikkelde app helpen wij u bij de distributie van uw app. Zo kunnen wij het lanceren van de app in de gewenste appstores (App Store, Google Play Store en/of Windows Store) verzorgen. Wij zullen hierbij de teksten, afbeeldingen en eventueel promotiemateriaal realiseren welke benodigd zijn bij het plaatsen van een app.

Updates

De digitale wereld is constant in beweging. Dit zien wij aan de updates welke uitgebracht worden door grote spelers als Apple, Google en Windows. Wanneer zij hun hard- en/of software upgraden zullen wij zorgen dat uw op maat gemaakte app meegaat met zijn tijd en op tijd geüpdatet wordt.

Zelf aanpasbaar

Doordat wij geen statische content in de app gebruiken heeft u de mogelijkheid, doormiddel van een CMS, de controle te behouden. U kunt daardoor zelf bepalen welke content er zichtbaar en beschikbaar moet zijn in de app.

Goed Beveiligd

De beveiliging van uw data is voor ons erg belangrijk. Daarom leveren wij enkel apps op met een SSL certificaat. Hiermee weten wij zeker dat de data die u app verzend, over een veilige verbinding wordt verzonden.

Hoe ontwikkelen wij een app?

Een scherm van de app Stopcoach

Stap 1: Intake en Onderzoek

Voordat wij gaan schetsen en programmeren gaan wij in een persoonlijk gesprek met u bespreken welke wensen u heeft, zowel visueel als functioneel. Wij kijken hierbij naar soortgelijke apps, de doelgroep van de app en uw organisatie. Dit is van essentieel belang om een goede basis neer te kunnen zetten waarop wij verder kunnen bouwen.

Stap 2: Concept & Interactie Ontwerp

Wanneer wij de wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, kunnen wij beginnen met het ontwikkelen van een concept. In deze fase kijken wij naar de functies die de app moet krijgen en geven wij deze weer in een ‘user interactie ontwerp’ welke wij aan u zullen presenteren. Op deze manier zorgen wij dat voor beide partijen duidelijk is in welke structuur de app verder ontwikkeld zal worden.

Stap 3: User Interface ontwerp

Wanneer de structuur van de app is gelegd gaat één van onze designers een stijl bepalen. Deze stijl is vaak gebaseerd op de reeds bestaande huisstijl. Mocht er nog geen huisstijl aanwezig zijn dan zal de stijl in overleg met u bepaald worden. Deze stijl, samen met het eerder ontworpen ‘user interactie ontwerp’, zorgt voor een ‘user interface ontwerp’ dat ons een duidelijker beeld geeft van de visuele eigenschappen van uw op maat gemaakte app.

Stap 4: Content

Wat voor doel u app ook heeft, wij willen natuurlijk dat dit doel behaald gaat worden. Om dit te realiseren zal onze contentspecialist al vroeg in het proces met u gaan zitten om te werken aan een plan met betrekking tot de inhoud van uw app. Door uw kennis en vaardigheden te bundelen met onze kennis en ervaring kunnen wij een uniek, functioneel eindresultaat opleveren.

Stap 5: Technisch ontwerp

Aan de hand van het ‘user interface ontwerp’ (visueel) en het ‘user interactie ontwerp’ (functioneel) gaan wij bepalen welke technieken het best gebruikt kunnen worden om uw op maat gemaakte app te realiseren. Dit is mede afhankelijk van het gewenste platform voor uw app. Hieruit ontstaat een technisch ontwerp.

Stap 6: App ontwikkelen

Na het technisch ontwerp starten wij met de ontwikkeling van de app. Onze programmeurs zullen nauwkeurig samenwerken met de designer, die in een eerder stadium de stijl heeft bepaald om te zorgen voor een aaneensluitend geheel.
Afbeelding van de app Scheduled
Scherm van de Geweldige Wijk App

Stap 7: Testen

Wij willen producten opleveren waar zowel u, als wij, trots op kunnen zijn. We testen de werking van uw op maat gemaakte app dan ook uitvoerig voor wij deze distribueren. Zo zullen wij kijken naar de werking van uw app op verschillende apparaten en besturingssystemen.

Stap 8: Release

Wanneer alle eerdere stappen succesvol doorlopen zijn zullen wij u verzoeken een akkoord te geven tot lancering in de verschillende stores. Bij akkoord zullen wij ervoor zorgen dat de app beschikbaar komt in de door u gekozen app stores.

Voor deze merken maakten we al apps

Naar de inhoud springen