Skip to main content

Strategisch Meedenken

Een waterdichte strategie is de basis van jouw digitale project. Voordat Brthrs Agency begint met het ontwikkelen van een app of website, brengen wij in kaart welk doel het project heeft. Welk verhaal communiceer je aan de gebruiker, waarom wil je dat doen, en waar wil je dat doen? Wij stippelen met jou de juiste strategie uit.

Wij kiezen samen met jou een waterdichte strategie

Het is misschien lastig om het doel van jouw project te bepalen. Misschien heb je geen idee, of juist te veel ideeën. Wellicht twijfel je of jouw idee geschikt is. Brthrs Agency denkt met je mee. Door jouw specifieke situatie door te nemen, stippelen we een strategie uit. We doen onderzoek naar jouw klanten, de bestaande website of app en de huidige prestaties. Zo vormen we het beste beeld van jouw bedrijf en project, en geven passend advies.

Foto van kristine, robert en reinoud op het kantoor van Brthrs. Terwijl ze tekenen op een whiteboard
reinoud van brthrs op het kantoor van brthrs in utrecht

Jouw digitale product op maat, naar jouw wens

De volgende stap is het ontwikkelen van een website of app, gebaseerd op de strategie die we met jou hebben vastgesteld. We maken een pixel perfect ontwerp dat hierbij aansluit en gaan aan de slag met jouw digitale product. Meer weten over onze manier van werken? Stuur ons een bericht, of kom eens langs op ons kantoor in Utrecht.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen