Skip to main content

Startups Bouwen

Hoe maak je een startup binnen de teh industrie? Lees onze ervaring hieronder.

Onze ervaring met startups

Bij ons zit ondernemershap geworteld in het DNA. Wij weten welke stappen je als beginnende ondernemer moet zetten om een succesvol product te ontwikkelen. Zo hebben wij twee eigen producten ontwikkeld waarvan een product met 1.000.000 downloads en een product (Scheduled) 200.000 downloads. In het verleden hebben wij veel mensen in onze omgeving producten zien ontwikkelen en de mist in zien gaan. Daarom helpen wij startups graag vanaf de start met ontwikkelen van hun digitale product.

Foto van kristine, robert en reinoud op het kantoor van Brthrs. Terwijl ze tekenen op een whiteboard
Ik heb een goed idee voor een app

Agile Prototyping

Vaak zijn de middelen van tech-startups niet toereikend om een volledig ontwikkelteam aan het werk te zetten om hun droomplatform te bouwen. Wij helpen jouw om de eerste stap te zetten. Dit doen wij door middel van het ontwikkelen van een werkend prototype en daarna kort-cyclisch itereren. Op deze manier heb jij als startup de flexibiliteit om je concept een slag te draaien als het minder goed blijkt te werken. Dit heet “Agile Prototyping”.

Agile Prototyping is een methodiek waarmee de beginfase van een idee korter gemaakt wordt. Dit doen wij door al in de conceptfase te starten met het maken van een prototype. Met snelle kortcyclische (1-2 weken) iteraties wordt het prototype doorontwikkeld tot een Proof of Concept of verkoopbaar product.

Foto van Robert Keus met roze achtergrond

Hey!

Wil je meer weten?

Dit is Robert, directeur van Brthrs. Heb je een vraag, een uitdaging, een idee… Hij hoort het graag!

WhatsApp Robert
Naar de inhoud springen