Startups Bouwen

Bij ons zit ondernemershap geworteld in het DNA. Wij weten welke stappen je als beginnende ondernemer moet zetten om een succesvol product te ontwikkelen. Zo hebben wij twee eigen producten ontwikkeld waarvan een product met 1.000.000 downloads en een product (Scheduled) 200.000 downloads. In het verleden hebben wij veel mensen in onze omgeving producten zien ontwikkelen en de mist in zien gaan. Daarom helpen wij startups graag vanaf de start met ontwikkelen van hun digitale product.

Vaak zijn de middelen van tech-startups niet toereikend om een volledig ontwikkelteam aan het werk te zetten om hun droomplatform te bouwen. Wij helpen jouw om de eerste stap te zetten. Dit doen wij door middel van het ontwikkelen van een werkend prototype en daarna kort-cyclisch itereren. Op deze manier heb jij als startup de flexibiliteit om je concept een slag te draaien als het minder goed blijkt te werken. Dit heet “Agile Prototyping”.

Agile Prototyping is een methodiek waarmee de beginfase van een idee korter gemaakt wordt. Dit doen wij door al in de conceptfase te starten met het maken van een prototype. Met snelle kortcyclische (1-2 weken) iteraties wordt het prototype doorontwikkeld tot een Proof of Concept of verkoopbaar product.

Product Design Cycle

Hieronder vind je de stappen die horen bij het doorlopen van de “Product Design Cycle”.  Met de “Product Design Cycle” zorg je ervoor dat je altijd in controle bent van wat er ontwikkeld wordt en dat er ook goede argumenten zijn om bepaalde functies toe te voegen. Wij helpen jouw met het structureren van deze cycles.

Meer weten? Stuur ons een bericht, of kom eens langs op ons kantoor in Utrecht!

Skip to content